Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Tekstschrijven

Een pakkende tekst schrijven waarmee je de juiste boodschap overbrengt naar de doelgroep. Simpel, helder en vooral ook effectief. Voor veel ondernemers is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Onze tekstschrijvers hebben een vlotte pen, een sterk inlevingsvermogen en weten uw woorden om te zetten naar sterke teksten die uw (potentiële) doelgroep begrijpt en aanspreekt. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het schrijven van trefzekere teksten voor onder andere:

- Folders, flyers en brochures - Webteksten
- Journalistieke artikelen - Persberichten
- Jaarverslagen - Advertenties
- Personeelsbladen - (relatie)Magazines
- Speeches - Direct Mails


Ieder middel is anders en vraagt dan ook altijd om een andere tekst. Even snel kopiëren en plakken is soms wel handig, maar zeker niet altijd effectief. Zo is het bij webteksten niet alleen belangrijk dat ze wervend geschreven zijn, ze dienen bovendien geoptimaliseerd te zijn voor zoekmachines (ook wel SEO genoemd). Een belangrijke voorwaarde om de vindbaarheid van een website te verbeteren. Op die manier komt een bedrijf of product beter én sneller onder de aandacht van de doelgroep.


Wij helpen u graag bij het schrijven of herschrijven van uw teksten. We hebben een luisterend oor en horen dan ook graag wat u te vertellen heeft. En wat juist niet. Dat vertalen we in effectieve teksten die geschikt zijn voor uiteenlopende middelen. >> Bekijk hier een deel van de door ons gerealiseerde projecten in onze online portfolio