Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Concept en vormgeving

Zo enthousiast als we zijn, gaan we bij iedere opdracht het liefst meteen aan de slag. Sterke ideeën vertalen in doeltreffende middelen. Maar eerst denken we goed na over de dingen die we gaan doen. We houden zeker niet van dikke adviesrapporten en uitgebreide communicatieplannen, maar horen wel graag wat uw wensen zijn en welke boodschap u aan uw (potentiële) doelgroep over wil brengen. Op basis van deze gegevens bepalen we samen het creatieve concept. Dat is de basis van alle middelen die we gaan inzetten.


Inzetten van middelen

De mix met middelen waarmee we het creatieve concept uitwerken kan heel beperkt, maar ook heel uitgebreid zijn. Denk maar eens aan de plaatsing van een eenmalige advertentie of het versturen van een uitnodiging. Maar we kunnen ook een volledige campagne voorbereiden en uitvoeren. Bijvoorbeeld met een website, brochure, folder, flyer en poster. 


De keuze uit de verschillende middelen is afhankelijk van verschillende factoren. De boodschap die u over wilt brengen bijvoorbeeld. Maar ook het doel dat u daarmee wil bereiken. En het beschikbare budget uiteraard.


Vormgeving

Als het concept en de juiste mix van middelen bepaald is, is het tijd om creatief aan de slag te gaan. Onze vormgevers vertalen het concept in visueel pakkende ontwerpen. Soms heel gewoon, als dat nodig is. Maar soms ook opvallend anders. We weten altijd een passend en - indien nodig - creatief idee te bedenken.


>> Bekijk hier een deel van de door ons gerealiseerde projecten in onze online portfolio