Websites, online marketing en meer online

In een tijd waarin online ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, kan het erg handig zijn om één aanspreekpunt te hebben die deze ontwikkelingen op de voet volgt. Door mijn jarenlange ervaring en nieuwsgierigheid naar nieuwe middelen help ik je graag op weg. Met een nieuwe responsive website bijvoorbeeld. Of een andere online applicatie, een digitale nieuwsbrief of bij de inzet van Social Media. 

 

Website 

Bijna alle Nederlandse bedrijven (zo'n 90%) zijn inmiddels met een eigen website op internet te vinden. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar toch bljkt uit onderzoek dat een kwart van alle bedrijven in het MKB nog geen eigen website heeft. Bovendien vindt 25% van alle MKB-ondernemers dat hun website sterk verouderd is.

En dat is een gemiste kans! Juist in een tijd waarin veel ondernemers en consumenten zich via het internet oriënteren. Creativos Reclame maakt het ook voor de relatief wat kleinere ondermer mogelijk om het bedrijf of product te presenteren met een professionele, responsive website. Uiteraard met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waarmee je je eigen website eenvoudig zelf kunt beheren.

 

Iedere opdracht voor een nieuwe website is voor Creativos Reclame een uniek project. Geen standaard oplossingen, maar altijd werken naar een website die past bij de huisstijl, de boodschap en de doelgroep. Altijd met een passend design en pakkende (web)teksten. Mede hierdoor is de website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.


Interesse in een nieuwe website?

In een oriënterend gesprek adviseer ik graag over de mogelijkheden die ik kan bieden. Ik hoor graag je wensen, doelstellingen en ideeën en vertaal dit in een plan van aanpak met vrijblijvende prijsopgave. Daarna ga ik enthousiast aan de slag met het design (het ontwerp) van de nieuwe website. Als iedereen enthousiast is over dit ontwerpvoorstel, wordt de website in een testomgeving ook technisch gerealiseerd. In deze omgeving kan de website bekeken en gevuld worden. Als alles klaar is, kan de website online!

 

Online marketing

Online marketing is onmisbaar voor de vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf op internet. Vooral als je via je eigen website nieuwe klanten wil binnenhalen, een hogere omzet wil stimuleren of een hogere naamsbekendheid in een bepaald segment wil creeëren. Ik werk bijna dagelijks samen met verschillende partners en specialisten op het gebied van online marketing. Samen kunnen wij je gepast adviseren om maximale resultaten te bereiken.

 

Digitale nieuwsbrief

Met een eigen digitale nieuwsbrief kun je je website, webshop of andere bedrijfsactiviteiten snel en eenvoudig direct communiceren met je relaties. Ideaal als je een leuk nieuwtje hebt of een bepaald product of dienst onder de aandacht wil brengen. De nieuwsbrief wordt uiteraard in je eigen huisstijl opgemaakt en de inhoud kun je zelf bepalen en versturen.

 

Meteen daarna kunt je alle resultaten ook zelf bekijken. Bijvoorbeeld hoeveel relaties de nieuwsbrief ontvangen en ook lezen, welke berichten zij interessant vinden en het effect ervan op het bezoek van je website.

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.