Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Internet

In een tijd waarin online ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, kan het erg handig zijn om één aanspreekpunt te hebben die deze ontwikkelingen op de voet volgt. Door onze jarenlange ervaring en nieuwsgierigheid naar nieuwe middelen helpen wij u graag op weg. Met een nieuwe (responsive) website bijvoorbeeld, eventueel in combinatie met een mobiele website en/of digitale nieuwsbrief. Maar ook over het (zakelijke) gebruik van Social Media adviseren wij u graag.


Website 

Uit onderzoek is gebleken dat zo'n negentig procent van het Nederlandse bedrijfsleven met een eigen website op internet te vinden is. Dat lijkt vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Toch blijkt ook dat vooral het MKB ver achter loopt op de digitale ontwikkelingen. Maar liefst 28% van alle bedrijven in het MKB heeft nog geen website en een kwart van alle kleine en middelgrote bedrijven heeft een website van vier jaar of ouder.

Een gemiste kans, juist in een tijd waarin veel ondernemers en consumenten zich via het internet oriënteren. Wij maken het ook voor de relatief wat kleinere ondermer mogelijk om het bedrijf of product te presenteren met een professionele website. Uiteraard met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waarmee je je eigen website eenvoudig zelf kunt beheren.

Iedere opdracht voor een nieuwe website is voor ons een uniek project. Wij geloven niet in standaard oplossingen, maar werken altijd samen met onze opdrachtgever naar een eindproduct dat past bij de huisstijl, de boodschap en de doelgroep. Altijd met een passend design en pakkende (web)teksten. Mede hierdoor is de website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.


Heeft u interesse in een nieuwe website?

In een oriënterend gesprek adviseren we u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. We horen graag uw wensen, doelstellingen en ideeën en vertalen dit in een plan van aanpak met vrijblijvende prijsopgave. Daarna gaan we enthousiast aan de slag met het design (het ontwerp) van uw nieuwe website. Als dit ontwerpvoorstel goedgekeurd is, wordt de website ook technisch gerealiseerd. In een testomgeving kunt u vervolgens zelf aan de slag om de website te bekijken en te vullen. En als de testpagina helemaal naar wens is, kan de website online!

  


Digitale nieuwsbrief

Met ons digitale nieuwsbriefsysteem kunt u uw website, webshop of andere bedrijfsactiviteiten snel en eenvoudig direct communiceren met uw relaties. Ideaal als u een leuk nieuwtje heeft of een bepaald product of dienst onder de aandacht wil brengen. De nieuwsbrief wordt in uw eigen huisstijl opgemaakt en de inhoud kunt u zelf bepalen en versturen. Meteen daarna kunt u alle resultaten zelf meten. Bijvoorbeeld hoeveel relaties de nieuwsbrief ontvangen en ook lezen, welke berichten zij interessant vinden en het effect ervan op het bezoek van uw website.Social Media

Ons land is in Europa koploper op het gebied van Social Media. Uit recent onderzoek van het Britse 'Office for National Statistics' is gebleken dat 65% van de ondervraagde Nederlanders regelmatig gebruikt maakt van Social Media. Met name Facebook, Twitter en LinkedIn zijn erg populair. Ook uw relaties maken dus zeer waarschijnlijk gebruik van deze middelen. Het kan dan ook zeer interessant zijn om een social media strategie op te stellen en uit te voeren, om op deze manier in contact te komen met uw (potentiële) relaties.

Vindt u het interessant om de mogelijkheden op het gebied van Social Media te bespreken? Neem contact met ons op!Volg Creativos Reclame op Twitter
Creativos Reclame op Facebook
Profiel Creativos Reclame op LinkedIn


>> Bekijk hier een deel van de door ons gerealiseerde projecten in onze online portfolio