Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele presentatie van een bedrijf of merk. Een combinatie van een logo, kleurgebruik, typografie en andere vormelementen, maar bijvoorbeeld ook aan het gebruik van foto- en ander beeldmateriaal. Een bewuste keuze voor een bepaalde huisstijl is dus erg belangrijk. Het bepaalt mede het gezicht en het imago van een bedrijf.


In sommige situaties kan het belangrijk zijn een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Of  om de bestaande huisstijl op te frissen. Bijvoorbeeld bij de start van een nieuw bedrijf. Of bij een fusie of overname, het wijzigen van bedrijfsactiviteiten of bij een naamswijziging. Maar ook als de huidige huisstijl niet meer past bij de huidige identiteit van het bedrijf. 

EERST EEN STAPJE TERUG..

We kunnen hier nog veel dieper op ingaan. En dat doen we ook graag in een vrijblijvend gesprek. Hierin komen een aantal belangrijke vragen aan bod. Bijvoorbeeld over de visie, missie en strategie van het bedrijf. In andere woorden: wie zijn we, waar staan we voor, wat willen we bereiken en hoe doen we dat? En doen we dat wel goed? Zien anderen ons ook op de manier zoals we dat graag zouden willen? Door na te denken over dit soort zaken doe je bewust even een stapje terug. Met als uiteindelijke doel op de langere termijn flinke stappen vooruit te maken. 


Bent u op zoek naar een nieuw huisstijl? Of vindt u een nieuw logo voorlopig even voldoende?

Wilt u alle mogelijkheden graag een keer bespreken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!>> Bekijk hier een deel van de door ons gerealiseerde huisstijlen in onze online portfolio