Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Toernooi Mennus

In samenwerking met DigiFactory Webworks realiseerde Creativos Reclame in het voorjaar van 2015 een responsive website voor Toernooi Mennus. De nieuwe website is dus niet alleen op een desktop goed te bekijken, maar ook op een tablet en mobiele telefoon. Wel zo handig!

Over Toernooi Mennus

In de verre regio staat Toernooi Mennus bekend als het gezelligste voetbaltoernooi en is dan ook niet meer weg te denken van menig festiviteitenkalender. In 2008 is het toernooi op haar kleinst begonnen: tien herenteams hadden zich aangemeld om op twee speelvelden te strijden om de eerste editie van de Mennus Cup. Na het toernooi was er een barbeque en werd er gefeest in de bijgelegen kantine op het sportpark in Maren-Kessel.


Tegenwoordig worden er enkele tientallen teams verwacht, verspreid over een aparte heren- en damescompetitie. Om een gezellig en sportief toernooi te organiseren, moeten het publiek en de deelnemers alvast opgewarmd worden. Naast de jaarlijkse Pre-party zorgt Stichting Toernooi Mennus ervoor dat de feest- en voetbalgangers zich op de vrijdagavond voorafgaand aan het toernooi kunnen voorbereiden op een geslaagde zaterdagse toernooidag.


Ga naar de website van Toernooi Mennus