Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Saved

In opdracht van Saved ontwikkelde Creativos Reclame een nieuwe huisstijl, aangevuld met onder andere diverse productbladen, flyers en visitekaartjes.


Over Saved

Saved is een jonge organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van betrouwbare en betaalbare AED kasten, zowel voor binnen- als buitentoepassing. Men werkt nauw samen met ervaringsdeskundigen en partners om een degelijke kast te produceren. Een kast welke afgesloten is voor ongewenste bezoekers maar voor (burger)hulpverleners eenvoudig is te openen. Na jaren van ontwikkeling is er een veilige kast ontwikkeld, welke met veel enthousiasme door de klanten wordt ontvangen. 


Maar Saved staat niet stil. Omdat de kasten in eigen beheer worden geproduceerd, worden er steeds weer verbeteringen, opties en accessoires aan toegevoegd. Een deur links draaiend, een kast met verwarming of juist koeling, of met zonnenpanelen en een batterij zodat er geen externe voeding nodig is, een uitvoering in het geel of geborsteld RVS. De mogelijkheden zijn eindeloos. 


Voor EHBO stichtingen, leveranciers maar ook bedrijven en particulieren, nationaal maar ook internationaal. Voor Nederland, Europa maar ook voor koude of tropische landen. Saved, opent deuren die voor andere gesloten blijven!
  Ga naar de website van Saved