Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Effe noar Geffe

Effe noar Geffe vindt ieder jaar plaats op de eerste zondag van september. Ieder jaar komen ruim 20.000 bezoekers naar de Geffense dorpskern voor (onder andere) talloze demonstraties van oude ambachten, meer dan 1000 (boerderij)dieren, diverse kinderattracties, een braderie en diverse gezellige terrassen met muziekpodia.


Responsive website

Net voor de zomervakantie van 2015 ging de nieuwe responsive website van Effe noar Geffe online. Creativos Reclame verzorgde het responsive webdesign van deze nieuwe website. 


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreefd naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. En bovendien wordt responsive website aanbevolen en beter gewaardeerd door de zoekmachine van Google.


De nieuwe website is gerealiseerd in samenwerking met de PR-commissie van Effe noar Geffe en DigiFactory Webworks.Ga naar de nieuwe website van Effe noar Geffe