Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Visie en werkwijze

We geloven in onze aanpak. We houden niet van onnodig dikke adviesrapporten, maar juist van korte analyses, eerlijke adviezen, creatieve ideeën en strakke ontwerpen. We helpen u graag vooruit en willen graag actie ondernemen. We hebben altijd een luisterend oor, maar zijn ook best een tikkeltje eigenwijs. Dat komt tot uiting in de middelen die we bedenken en realiseren. Soms heel gewoon, als dat nodig is. Maar soms ook opvallend anders. Dat is Creativos Reclame.


Werkwijze

Een beetje nieuwsgierig zijn we wel. En dat is in ons vakgebied niet onbelangrijk. Voordat we creatief aan de slag gaan, willen we namelijk eerst het één en ander weten van onze (mogelijke) opdrachtgever. Wat uw bedrijfsactiviteiten zijn bijvoorbeeld. Maar ook welke doelgroep u wilt bereiken, wat uw doelstellingen zijn en wat u als bedrijf graag wil uitstralen. Dat bespreken we graag in een kort en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Na dit eerste gesprek komen we snel bij u terug met een eerste plan van aanpak, eventueel met prijsopgave van de voorstellen die we besproken hebben. Als we het samen eens zijn over de te volgen stappen, gaan we creatief aan de slag. We presenteren onze ideeën en passen deze indien nodig aan. Net zo lang tot we allebei enthousiast zijn over het eindresultaat. Dan is het tijd om alle goede ideeën in praktijk te brengen!


Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken voor een oriënterend kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met ons op!