Startende ondernemer? Wij helpen u graag op weg!

Uit recente cijfers blijkt dat 150.000 mensen het afgelopen jaar een eigen onderneming zijn gestart. Van deze nieuwe bedrijven schreef 94 procent zich met een eenmanszaak in bij de Kamer van Koophandel.

 

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel meer kijken dan alleen de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het regelen van fiscale zaken en de juiste verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor de juiste bedrijfsnaam, het ontwerp van een passende huisstijl en de realisatie van een eigen professionele website. 


Ook het vinden van voldoende klanten en opdrachtgevers is voor iedere (startende) ondernemer cruciaal. Het binnenhalen van voldoende opdrachten is een belangrijke voorwaarde voor inkomsten en succes op de korte en lange termijn. Goede 'mond tot mond reclame' helpt u vaak prima op weg, maar het is altijd van belang om op meerdere manieren in beeld te blijven bij uw (potentiële) doelgroep. Dat kan door met een goed idee zowel online als offline te netwerken en acquisitie te plegen. 

 

Creativos Reclame helpt u graag op weg

Bent u van plan om binnenkort te starten met uw eigen bedrijf of heeft u zich onlangs al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Speciaal voor startende bedrijven hebben we bovendien interessante starterspakketten. Wij helpen u graag op weg en helpen u bij het maken van belangrijke beslissingen voor uw nieuwe onderneming!

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.