Zo gewoon,

Maar toch zo anders


Startende ondernemer?

Wij helpen u graag op weg!

omvallen of juist
opvallen?


 

Geffen.nl, hier vind je het wel!

Op maandag 12 maart 2018 is de nieuwe responsive website van Geffen.nl online gegaan. Deze Geffense startpagina is gevuld met veel algemene informatie over lokale verenigingen en bedrijven. Ook het archief van dorpsblad Torenklanken is terug te lezen. In een activiteitenkalender zijn alle Geffense activiteiten en evenementen in één oogopslag te vinden en uiteraard ontbreekt ook alle informatie over Geffen Zorgt niet. Kortom: Geffen.nl, hier vind je het wel!

De nieuwe website is ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van Geffen Zorgt en Dorpsraad Geffen. Deze partijen merkten dat er bij inwoners van Geffen behoefte was aan een online omgeving waar alle belangrijke lokale informatie verzameld wordt. Daarom werd er vorig jaar al een werkgroep gevormd, die bestaat uit Hugo van der Zande, Christel Willemse, André Schuurmans, Astrid Eikenaar en Bram van Ravenstein. Deze werkgroep heeft zich de afgelopen tijd ingezet om alle (bekende) informatie te verzamelen en te verwerken.  
 
Naast de genoemde rubrieken, geven bekende en minder bekende Geffenaren in het onderdeel ‘Ask a Local’ hun mening over uiteenlopende onderwerpen.

Nieuwe informatie - zoals aanvullende gegevens over verenigingen en bedrijven of juist informatie over (nieuwe) activiteiten - blijft altijd welkom. 

 

 

 

 

Creativos Reclame verzorgde het concept en design van de nieuwe website.<< Terug naar nieuwsoverzicht